Duurzaam investeren

Een vakantiehuis is ideaal om duurzaam te investeren. Zeker als het gaat om de Waterlodges bij Soof Neder-rijn! Op een unieke locatie, direct aan de Nederrijn, bevinden zich onze duurzame Waterlodges. Deze zijn gemaakt van duurzame materialen, waar ook rekening is gehouden met de natuurlijke omgeving. Onze accommodaties zijn klaar voor de toekomst en zorgen voor een aantrekkelijk rendement! 

Duurzaam investeren in een Waterlodge

De accommodaties hebben hetzelfde "natuurlijk eigenwijs" concept als het huidige Boutique Parc Soof. De beginfase van het nieuwe park is begonnen en het duurzame en moderne concept wordt voortgezet bij Soof Neder-rijn. Ben je al helemaal enthousiast van het duurzaam investeren in een vakantiehuis? Schrijf jezelf dan snel in via het contactformulier, zo blijf je op de hoogte van dit bijzondere project!

Een vakantiehuis kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Heb je dus vragen, kun je wel wat advies gebruiken of wil heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Duurzaam investeren in een Waterlodge

Duurzaam investeren in Eco-lodge Vakantiepark Soof

Opties voor duurzaam investeren

Duurzaam investeren in een vakantiehuis kan bij Soof Neder-rijn op verschillende manieren. De luxe Eco-lodges hebben verschillende verhuurmogelijkheden, allemaal met direct rendement:

  • Pakket A: Volledig eigen (recreatief) gebruik
  • Pakket B: Variabele verhuur in combinatie met eigen gebruik
  • Pakket C: Volledige huur of vast rendement overeenkomst

Voor jou realiseren we prachtige Waterlodges die onder architectuur zijn ontworpen. Die voldoen aan jouw milieuwensen van deze tijd. Die jou in staat stellen om eigentijds en verantwoord te investeren in jouw eigen vakantiebestemming! Benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je verdere informatie m.b.t. duurzaam investeren bij Soof Neder-rijn? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging.

Neem contact met ons op

Duurzaam investeren in omgeving van Rhenen

Prachtige omgeving als achtertuin

Soof Neder-rijn ligt op een schitterende locatie, direct aan het water. Jouw eigen vakantiehuis biedt een perfect startpunt voor wandelingen over kronkelende paden of fietsroutes die u naar de mooiste plekjes van de regio navigeren. Daarnaast zijn er veel plekjes voor een dagje uit, met indrukwekkende kastelen, culturele monumenten, maar ook heerlijke restaurants om je culinair te laten verrassen.

Ga je liever een dagje shoppen, of wil je nog even de winkels in na een heerlijke vakantiedag? Ontdek steden zoals Veenendaal, Zeist en Tiel voor al jouw kleding en accessoires. Leuk om te struinen of simpelweg de stad te verkennen in jouw eigen tempo. Voor bijzondere en antieke winkels, of speciaalzaakjes, is Woudenberg een erg leuke plek om te ontdekken. Kortom, genoeg te beleven in de omgeving van Soof Neder-rijn.

Verken de omgeving!

Ontdek de locatie

Om een vakantiehuis te kopen is het natuurlijk van belang dat de omgeving prachtig is. Ontdek daarom zelf de mooie omgeving alvast. Dit kan door de Soof pop-up camping die tijdelijk is opgericht totdat de bouw begint. 

Bekijk Soof pop-up