Duurzaam investeren

Een vakantiehuis is ideaal om duurzaam te investeren. Zeker als het gaat om de Eco-lodges bij Vakantiepark Soof! Op een unieke locatie, midden op de Utrechtse Heuvelrug, bevinden zich onze duurzame Eco-lodges. Deze zijn gemaakt van duurzame materialen, waar ook rekening is gehouden met de natuurlijke omgeving. Onze accommodaties zijn klaar voor de toekomst en zorgen voor een aantrekkelijk rendement! 

Duurzaam investeren in een Eco-lodge

De accommodaties bestaan uit een hoger en lager blok die versprongen t.o.v. elkaar geplaatst worden. Hierdoor ontstaat er een beschutte entree en overdekt terras. De glazen hoek zorgt voor een vloeiende overgang tussen buiten en binnen, waardoor het huis helemaal opgaat in de omgeving. Verder is er een schutterscherm die zorgt voor een effectieve zonwering. Met een Eco-lodge krijg je de volgende voorzieningen:

  • Luxe woning van 70m²
  • 100 meter van natuurgebied Kwintelooijen
  • 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
  • 3 slaapkamers, 2 badkamers
  • Vloer voorzien van vloerverwarming
  • Kookeiland
  • Gasvrij en energiezuinig

Een vakantiehuis kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Heb je dus vragen, kun je wel wat advies gebruiken of wil je langskomen op bezichtiging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Duurzaam investeren in een Eco-lodge

Duurzaam investeren in Eco-lodge Vakantiepark Soof

Opties voor duurzaam investeren

Duurzaam investeren in een vakantiehuis kan bij Vakantiepark Soof op verschillende manieren. De luxe Eco-lodges hebben verschillende verhuurmogelijkheden, allemaal met direct rendement:

  • Pakket A: Volledig eigen (recreatief) gebruik
  • Pakket B: Variabele verhuur in combinatie met eigen gebruik
  • Pakket C: Volledige huur of vast rendement overeenkomst

Voor jou realiseren we prachtige Eco-Lodges die onder architectuur zijn ontworpen. Die voldoen aan jouw milieuwensen van deze tijd. Die jou in staat stellen om eigentijds en verantwoord te investeren in jouw eigen vakantiebestemming! Benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je verdere informatie m.b.t. duurzaam investeren bij Vakantiepark Soof? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging.

Neem contact met ons op

Duurzaam investeren in omgeving van Rhenen

Ontdek onze duurzame faciliteiten

Niet alleen onze vakantiewoningen, ook onze faciliteiten zijn erg duurzaam. Zo bestaat onze 'kei'leuke speeltuin uit een paar grote zwerfkeien waar je kinderen heerlijk over kunnen klimmen en klauteren. 

Verder kun je vanaf de meivakantie tot eind september in ons duurzaam verwarmde buitenbad zwemmen. Naast het zwembad ligt een grote waterspeelplaats voor kleine kinderen. Zo heeft iedereen veel waterpret.

Kom je een weekend of langer heerlijk ontspannen in je eigen vakantiehuis, maar heb je geen zin om zelf te koken? Dan kun je terecht in onze brasserie. Lunch, borrel, koffie met gebak, alles is mogelijk. Momenteel werken we hard aan het maken van een menukaart vol heerlijke gerechten. Houd onze brasserie-pagina in de gaten voor meer informatie!

Wil je een dagje van het vakantiepark af? Huur een stel elektrische scooters! Zo kun je lekker lui dagje hebben én toch genieten van de mooie natuur.

Ontdek alle duurzame faciliteiten

Prachtige omgeving als achtertuin

Vakantiepark Soof ligt op een schitterende locatie, tussen de bomen op de Utrechtse Heuvelrug. Jouw eigen vakantiehuis biedt een perfect startpunt voor wandelingen over kronkelende bospaden, of fietsroutes die u naar de mooiste plekjes van de regio navigeren. Denk aan Nationaal Park De Hoge Veluwe, maar ook aan De Betuwe. Deze regio staat bekend om haar bloesembomen en fruitgaarden.  Daarnaast zijn er veel plekjes voor een dagje uit, met indrukwekkende kastelen, culturele monumenten, maar ook heerlijke restaurants om je culinair te laten verrassen.

Ga je liever een dagje shoppen, of wil je nog even de winkels in na een heerlijke vakantiedag? Ontdek steden zoals Veenendaal, Zeist en Soest voor al uw kleding en accessoires. Leuk om te struinen of simpelweg de stad te verkennen in uw eigen tempo. Voor bijzondere en antieke winkels, of speciaalzaakjes, is Woudenberg een erg leuke plek om te ontdekken. Kortom, genoeg te beleven in steden op de Utrechtse Heuvelrug.

Verken de omgeving!