Ecolodge Nederland

Heerlijk genieten van een eigen vakantiewoning op een prachtige locatie in Nederland? Investeer dan in een duurzame Eco-Lodge op Vakantiepark Soof! Luxe vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien, midden op de Utrechtse Heuvelrug. 

Wat is een duurzame Eco-Lodge?

De duurzame Eco-Lodges op Vakantiepark Soof zijn gemaakt van natuurlijke materialen, worden duurzaam verwarmd en er wordt rekening gehouden met de omgeving. Met een beschutte entree en overdekt terras voelt het al meteen als een thuis. Door de glazen hoek gaan buiten en binnen vloeiend in elkaar over. Bovendien worden deze woningen iets verhoogd op het maaiveld geplaatst, waardoor het gras kan groeien en het bosachtige uiterlijk behouden kan worden. Met een duurzame Eco-Lodge geniet je van: 

  • Een luxe woning van 70m2
  • 100 meter afstand van natuurgebied Kwintelooijen
  • 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
  • 3 slaapkamers, 2 badkamers
  • Een vloer voorzien van vloerverwarming
  • Een kookeiland
  • Een gasvrije en energiezuinige woning.

Investeren in een Eco-Lodge in Nederland

Waarom investeren in een Eco-Lodge? Je kan ervoor kiezen om de woning geheel zelf te gebruiken, deels te verhuren of volledig te verhuren. Onze Eco-Lodges liggen op een unieke locatie, in een bosrijke omgeving, midden op de Utrechtse heuvelrug! Een betere locatie kan je niet wensen. De lodges zijn gemaakt van natuurlijke materialen, worden duurzaam verwarmd en wordt er rekening gehouden met de omgeving. Zo denk je ook tijdens de vakantie aan de toekomst en zijn de vakantiewoningen een investering waar je een zeer lange tijd plezier aan zult beleven.

Ecolodge Nederland

Ontdek de prachtige omgeving

Het is natuurlijk heerlijk om te ontspannen in de vakantiewoning, maar wij raden je ook aan om de prachtige omgeving te verkennen. Ga terug in de tijd bij een bezoekje aan een indrukwekkend kasteel, volg de kronkelende paden op de Utrechtse Heuvelrug, of maak kennis met de dieren in de dierentuin! Wat je ook doet, er is altijd iets leuks te ontdekken.

Bezoek een kasteel

We noemden het net al: je kan vanaf ons park een kasteel bezoeken. En niet zomaar een kasteel! Kasteel Amerongen is een prachtig kasteel met tuin. En het kasteel is geopend voor bezoek. Zo kun je het prachtige Middeleeuwse interieur komen bewonderen en de mooie tuinen aanschouwen. En het kasteel is gemakkelijk te bezoeken vanuit je Eco-Lodge Nederland. Je staat namelijk binnen een kwartier bij het kasteel. Ideaal voor een dagje weg dus.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie, of wil je graag langskomen voor een bezichtiging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.