Ecolodge Nederland

Heerlijk genieten van uw eigen vakantiewoning op een prachtige locatie in Nederland. Klinkt dat als muziek in de oren? Investeer dan in een duurzame Eco-Lodge op Vakantiepark Soof! Luxe vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien, midden op de Utrechtse Heuvelrug. 

Wat is een duurzame Eco-Lodge?

De duurzame Eco-Lodges op Vakantiepark Soof zijn gemaakt van natuurlijke materialen, worden duurzaam verwarmd en er wordt rekening gehouden met de omgeving. Met een beschutte entree en overdekt terras voelt het al meteen als een thuis. Door de glazen hoek gaan buiten en binnen vloeiend in elkaar over. Bovendien worden deze woningen iets verhoogd op het maaiveld geplaatst, waardoor het gras kan groeien en het bosachtige uiterlijk behouden kan worden. Met een duurzame Eco-Lodge geniet u van: 

  • 53 luxe woningen van 70m2
  • 100 meter afstand van natuurgebied Kwintelooijen
  • 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
  • 3 slaapkamers, 2 badkamers
  • Vloer voorzien van vloerverwarming
  • Kookeiland
  • Gasvrij en energiezuinig

Investeren in een Eco-Lodge in Nederland

Waarom investeren in een Eco-Lodge? Allereerst is er natuurlijk het financiële oogpunt. Het grote voordeel is dat je een deel van de investering kan terugverdienen bij het verhuren van de lodge aan andere vakantiegangers. Daarnaast bevinden onze Eco-Lodges zich op een unieke locatie, in een bosrijke omgeving, midden op de Utrechtse heuvelrug! Een betere locatie kan je niet wensen. En om het plaatje compleet te maken, zijn de lodges gemaakt van natuurlijke materialen, worden ze duurzaam verwarmd en wordt er rekening gehouden met de omgeving. Zo denk je ook tijdens de vakantie aan de toekomst en zijn de vakantiewoningen een investering waar je een zeer lange tijd plezier aan zult beleven.

Eco-Lodge Vakantiepark Soof

Ontdek de prachtige omgeving

Naast de optimale ontspanning in de vakantiewoning, raden wij je ook zeker aan om de prachtige omgeving te verkennen. Ga terug in de tijd bij een bezoekje aan een indrukwekkend kasteel, volg de kronkelende paden op de Utrechtse Heuvelrug, of maak kennis met de dieren in de dierentuin! Wat je ook doet, er is altijd iets leuks te ontdekken.

Bezoek een kasteel

We noemden het net al: je kan vanaf ons park een kasteel bezoeken. En niet zomaar een kasteel! Kasteel Amerongen is een prachtig kasteel met idem tuin. En het kasteel is geopend voor bezoek. Zo kun je het prachtige Middeleeuwse interieur komen bewonderen, de moioe tuinen aanschouwen en een beeld vormen hoe het leven er vroeger uit moet hebben gezien. En het kasteel is gemakkelijk te bezoeken vanuit je Eco-Lodge Nederland. Je staat namelijk binnen een kwartier bij het kasteel. Ideaal voor een dagje weg dus.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie, of wil je graag langskomen voor een bezichtiging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, of stuur rechtstreeks een mailtje naar Jurjen van Dijk.