Ecolodge Nederland

Heerlijk genieten van een eigen vakantiewoning op een prachtige locatie in Nederland? Investeer dan in een duurzame Eco-Lodge op Soof Neder-rijn! Luxe vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien, direct aan het water

Wat is een duurzame Eco-Lodge?

De duurzame Eco-Lodges op Soof Neder-rijn zijn gemaakt van natuurlijke materialen, worden duurzaam verwarmd en er wordt rekening gehouden met de omgeving. De Lodget op Soof Neder-rijn zijn nu nog volop in ontwikkeling om jouw huis zo duurzaam en prettig mogelijk te maken. 

Investeren in een Eco-Lodge in Nederland

Waarom investeren in een Eco-Lodge in Nederland? Je kan ervoor kiezen om de woning geheel zelf te gebruiken, deels te verhuren of volledig te verhuren. Onze Eco-Lodges liggen op een unieke locatie, in een bosrijke omgeving, direct aan het water! Een betere locatie voor jouw Eco-Lodge in Nederland kan je niet wensen. De lodges zijn gemaakt van natuurlijke materialen, worden duurzaam verwarmd en wordt er rekening gehouden met de omgeving. Zo denk je ook tijdens de vakantie aan de toekomst en zijn de vakantiewoningen een investering waar je een zeer lange tijd plezier aan zult beleven.

Ecolodge Nederland

Ontdek de prachtige omgeving rondom de Eco-Lodge in Nederland

Het is natuurlijk heerlijk om te ontspannen in de vakantiewoning, maar wij raden je ook aan om de prachtige omgeving te verkennen. Ga terug in de tijd bij een bezoekje aan een indrukwekkend kasteel, volg de kronkelende paden langs het water, of maak kennis met de dieren in de dierentuin! Wat je ook doet, er is altijd iets leuks te ontdekken.

Bezoek een kasteel

We noemden het net al: je kan vanaf ons park een kasteel bezoeken. En niet zomaar een kasteel! Kasteel Amerongen is een prachtig kasteel met tuin. En het kasteel is geopend voor bezoek. Zo kun je het prachtige Middeleeuwse interieur komen bewonderen en de mooie tuinen aanschouwen. En het kasteel is gemakkelijk te bezoeken vanuit je Eco-Lodge Nederland. Ideaal voor een dagje weg dus.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie, of wil je graag langskomen voor een bezichtiging van jouw toekomstige Eco-Lodge in Nederland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.