Faciliteiten op Boutique Parc Soof

Boutique Parc Soof is het duurzaamste vakantiepark van Nederland. Dat zie niet alleen terug in de duurzame Eco-Lodges, maar ook in de faciliteiten die we je bieden. En als je bij ons te gast bent, doen we er uiteraard alles aan om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Op ons kleinschalige park vind je een aantal faciliteiten, zoals een zwembad en brasserie. Ook wordt er tijdens de schoolvakanties een gevarieerd animatieprogramma voor kinderen aangeboden. Daarover later meer!

Zwembad met waterspeeltuin

Zwembad met waterspeeltuin

Leuk voor je (klein)kinderen

Op Soof vind je een buitenzwembad met leuke waterspeelplaats. Ideaal voor een frisse duik op een warme zomerdag.

Recreatieprogramma

Recreatieprogramma

Doe je met ons mee? Er is deze zomer weer heel veel Sooffun te beleven! Deze zomer staat op Soof in het teken van genieten van elkaar, de omgeving en leuke activiteiten.

Brasserie Soof

Brasserie Soof

Koffie met wat lekkers of een gezellige borrel?

Heerlijk eten en drinken doe je bij Soof. We heten je van harte welkom om te komen genieten, gezellig binnen, of heerlijk buiten op het terras.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Van E-bakfiets tot Mountainbike

Of je nu wilt mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug of juist met je kinderen de natuur wilt ontdekken: voor iedere wens een fiets.

Speeltuin

Speeltuin

Klimmen op de grootste kei

Er liggen een paar prachtige grote keien... en samen vormen ze een avontuurlijke speeltuin!

Laadpalen

Laadpalen

Je auto opladen? Geen probleem!

Op onze parkeerplaats vind je een aantal laadpalen om je eigen auto te laden.

Activiteiten

Activiteiten

Heb jij al vakantieplannen gemaakt? Deze zomer hoef je niet met het vliegtuig naar Spanje, Italiƫ of Ibiza, op Soof hebben we alle ingrediƫnten voor een onvergetelijke zomervakantie!