Investeren in een vakantiewoning

Je hoort het steeds vaker: mensen die investeren in een vakantiewoning. De een doet het om een mooi plekje voor vakantie te hebben. De ander doet het omdat het een investering met veel rendement is. Wil jij graag investeren in een vakantiewoning voor jezelf of juist voor het rendement? Ontdek de vakantiewoningen van Soof Neder-rijn.

Investeren in een vakantiewoning voor rendement

Investeren in een vakantiewoning voor het rendement is een veelgehoorde reden om een vakantiewoning aan te schaffen. Bij Soof Neder-rijn heb je de mogelijkheid om de vakantiewoning zelf te gebruiken, deels te verhuren of volledig te verhuren. Zo bepaal je zelf het rendement uit jouw vakantiewoning.

Wanneer je investeert in een vakantiewoning en je graag zelf gebruik wilt maken van de woning, is de locatie natuurlijk erg belangrijk. De ligging van ons vakantiepark is voor een eigen vakantiewoning ideaal! Soof Neder-rijn ligt centraal in Nederland en midden in de natuur. Een plekje aan de Neder-rijn waar je even helemaal tot rust kan komen. 

Meer over ons

Benieuwd naar het verhaal achter Soof?

Lees meer over Soof 

Investeren in een vakantiewoning op Vakantiepark Soof

De Eco-Lodges op Vakantiepark Soof zijn allemaal gericht op duurzaamheid, natuurlijke materialen en een natuurlijke uitstraling. Soof Neder-rijn behoudt het huidige concept, maar dan met Waterlodges aan het water. 

Gezien de startfase van de tweede locatie, zijn er nog geen beelden van de huizen, de bovenstaande foto is een beeld van Vakantiepark Soof. Wil je de omgeving van het nieuwe park alvast leren kennen? Soof pop-up is een campingconcept dat tijdelijk op de plaats is van Soof Neder-rijn. Zo kunnen eventuele investeerders de omgeving alvast verkennen. 

Bekijk Soof pop-up

Meer informatie over investeren in een vakantiewoning?

Wil je meer informatie over het investeren in een vakantiewoning? Of heb je vragen over de tweede locatie Soof Neder-rijn? Neem dan nu vrijblijvend contact op via dit formulier.