Natuurhuis kopen

Sommigen dromen er van een eigen tweede vakantiehuis te hebben. Het is steeds populairder om een eigen woning te bezitten, en wat is er dan mooier om dat midden in de natuur te hebben? Wil jij een natuurhuis kopen in Nederland?

Natuurhuis kopen

Waarom een natuurhuis kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom je een natuurhuis in Nederland zou willen kopen. Wellicht als tweede huis omdat je woonachtig bent in een drukke en grote stad. Zo kun je tijdens vakantieperiodes even helemaal tot rust komen midden in de natuur.

Het kan natuurlijk ook een ecologische reden hebben. Een natuurhuis op Vakantiepark Soof is een milieuvriendelijke investering. De Eco-lodges zijn gemaakt van duurzame materialen. De vloer is voorzien van vloerverwarming en de accommodatie is gasvrij en energiezuinig.

Je kunt een natuurhuis ook als investering kopen om het vervolgens te verhuren. 

Duurzaam investeren in een vakantiehuis kan bij Vakantiepark Soof op verschillende manieren. De luxe Eco-lodges hebben verschillende verhuurmogelijkheden, allemaal met direct rendement:

  • Pakket A: Volledig eigen (recreatief) gebruik
  • Pakket B: Variabele verhuur in combinatie met eigen gebruik
  • Pakket C: Volledige huur of vast rendement overeenkomst

Neem contact op

Omgeven door een schitterende omgeving

Vanaf je natuurhuis geniet je van een prachtige omgeving midden op de Utrechtse Heuvelrug. De natuurhuisjes zijn omgeven door veel groen zodat je helemaal tot rust kan komen.

Pal tegenover Vakantiepark Soof ligt het recreatiegebied Kwintelooijen. Deze zandafgraving uit de vorige eeuw is een bijzonder mooi landschap, waar sportievelingen en natuurliefhebbers zich prima zullen vermaken. Vanaf het hoogste punt geniet je van een schitterend uitzicht over de Gelderse Vallei.

Naast dit recreatiegebied is er nog veel meer natuur te ontdekken! We zitten ten slotte op de Utrechtse Heuvelrug. Dit grote bosgebied biedt de mogelijkheid om een mooie wandeling of fietstocht te maken over heuvels en door de bossen. Of wat dacht je van een uitstapje naar Nationaal Park De Hoge Veluwe? Een indrukwekkend groen gebied vol interessante flora en fauna. Ook de Betuwe ligt in de buurt, met zijn bekende bloesembomen en fruitgaarden.

Ben je op zoek naar een beetje cultuur in de buurt van je natuurhuis? Breng een bezoek aan het buitengewone Kasteel Amerongen of de Pyramide van Austerlitz. Voor een dagje vol spanning kun je naar een dierentuin, klimbos of pretpark gaan.

Volop keuze dus! En dat allemaal in de buurt waar jij misschien wel een natuurhuis gaat kopen!

Natuurhuisje en omgeving

Tweede huis in een landelijke setting?

Wil je meer informatie hebben over het kopen van een natuurhuis? Of wil je graag eens komen kijken naar onze natuurhuisjes? Klik dan hieronder en vul het contactformulier in. Wie weet ben jij binnenkort dan bezitter van een tweede vakantiehuis in een landelijke setting op Vakantiepark Soof.

Contactformulier invullen