Bekijk overzicht
9 februari 2021 - Julia van Doorn

Vakantiepark Soof doneert aan Onky Donky

Bij Stichting Onky Donky begint alles bij het kind! Onky Donky zet zich in voor kinderen, van 3 t/m 12 jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben maar bijvoorbeeld ook kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder de armoedegrens leven. En dat is uniek. Stichting Onky Donky richt zich niet op één beperking of ziekte. 

Wat doet Onky Donky?

Dankzij donaties kunnen wij deze kinderen een onvergetelijke dag bezorgen waarbij alles om hen draait en zij kind mógen en kúnnen zijn! Tijdens een Onky Donky Dag worden kinderen (en hun gezin of begeleiders) behandeld als een ware VIP. Het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark in Rhenen is de gehele dag het vaste honk van de groep.

Bij het Onky Donky huis staat een mooie donatiezuil, waar iedereen die er langs komt een kleine donatie kan geven. De zuil werd mogelijk gemaakt door Vakantiepark Soof. Een mooie donatie voor een prachtig doel!