Dagje uit

Plan een gezellig dagje uit met het gezin, vrienden of familie en ga naar een dierentuin, een pretpark of museum. Wij sommen een aantal mogelijkheden voor je op.

Ouwehands Dierenpark

Op slechts een paar kilometer van het vakantiepark vind je het Ouwehands Dierenpark. Bewonder dieren als ijsberen, panda's en olifanten. Kinderen leven zich helemaal uit in de overdekte speeljungle of het berenbos. Tickets koop je met korting bij onze receptie!

Bezoekerscentrum Grebbelinie

In het Grebbelinie Bezoekerscentrum duik je de geschiedenis in van één van de grootste waterlinies van Nederland: de Grebbelinie. Deze slinger van forten en liniedijken tussen Rhenen en Spakenburg beschermde ons land meer dan tweehonderd jaar.

The Maxx

De leukste locatie voor indoor uitjes en de ultieme plek voor avontuur en ontspanning, dat is The Maxx Veenendaal. Ga karten, glowgolfen, trampolinespringen of bevrijd jezelf uit één van de spannende Escape Rooms!

Escaperoom the Circle

Red jij, als geheim agent, de wereld van de ondergang? Ga deze, en andere leuke opdrachten, aan in één van de escaperooms in Veenendaal bij the Circle.

Ballorig Veenendaal

Wil je met je kleine kinderen even een paar uurtje uitrazen... dan is ballorig natuurlijk de plek bij uitstek. In dit overdekte kinderspeelparadijs vermaken je kinderen zich prima. En zie ze dan maar weer eens mee naar huis te krijgen!