Gastronomie

Zo zijn er een tal van restaurants waar je heerlijk kunt lunchen, dineren of gewoon een drankje kunt doen. Wij lichten er een aantal voor je uit.

Brasserie Soof

Kom je langs bij Brasserie Soof voor een heerlijk bakje koffie, een lekkere lunch of een gezellige borrel? Geniet binnen of op het terras van Brasserie Soof!

Naar de brasserie

Brasserie 't Paviljoen op Vakantiepark de Thijmse Berg

Bijna om de hoek (op zo'n 3 kilometer afstand) ben je van harte welkom op ons andere park: de Thijmse Berg. Hier ligt, verscholen in de bossen, een verrassend gezellige brasserie. Voor lunch, borrel of overheerlijk diner.

Restaurant & Lounge bar 3 Zussen

Nog geen 900 meter verderop vind je deze gezellige lounge bar. Extra leuk is het grote (verwarmde) overdekte terras waar je heerlijk kunt loungen onder het genot van een hapje en een drankje.

Pannenkoekenhuis de Grebbeberg

Wil je gezellig met de kinderen uit eten? Dan is pannenkoekenhuis de Grebbeberg, naast Ouwehands Dierenpark, een leuke aanrader. En als je geen kinderen hebt, maar gewoon van pannenkoeken houdt, natuurlijk ook.

Kalkoentje

Restaurant Kalkoentje heeft een mooie ligging aan de Rijn. Een Frans-Nederlandse keuken met bijzondere, culinaire en verfijnde gerechten op de kaart.

De Koning van Denemarken

Geniet van een heerlijke lunch, een gezellige borrel of uitgebreid diner bij De Koning van Denemarken, in het gezellige dorpscentrum van Rhenen. 

Grand-Café Moeke

Voor een prachtig uitzicht ga je naar Grand-Café Moeke aan de Rijn in Rhenen. Dit restaurant heeft een mooie locatie aan het water en er hangt een ongedwongen, gezellige sfeer. Kom langs voor een kopje koffie, een goede lunch of uitgebreid diner.

Sal do Mar

Restaurant Sal do Mar is een pareltje op de Heuvelrug. Een ware culinaire ervaring in een gezellig klein restaurant. Gerechten op een creatieve en gevarieerde manier bereid in combinatie met goede bijpassende wijnen.