Natuur

Je kijkt je ogen uit! Ga op ontdekking per fiets of te voet in de prachtige natuur rondom Boutique Parc Soof.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

In dit grote bosgebied vind je tal van mooie plekjes om tot rust te komen. Je maakt mooie fietstochten of wandelingen over heuvels en door de groene bossen. Er zijn diverse natuur- en recreatiegebieden waar ook vogels gespot kunnen worden of bloemrijke velden en moerassen te vinden zijn.

Nationaal Park De Hoge Veluwe

De grootste en bekendste streek met een indrukwekkende flora en fauna.. Dat is natuurlijk De Hoge Veluwe. Een kenmerkend deel is dat de bezoekers over het park kunnen gaan met de 'witte fietsen'. Ook bezoek je er onder andere het Kröller-Müller museum en het Museonder.

Dagrecreatiegebied Kwintelooijen

Een recreatiegebied met veel historie. In deze zandafgraving uit de jaren 70 van de vorige eeuw zijn diverse grondlagen ontdekt met overblijfselen van botten en werktuigen. In dit beschermde natuurgebied bevinden zich hedendaags onder andere een speelweide, picknicktafels en een tent- en caravanweide. 

De Betuwe

Een prachtig gebied bekend om zijn bloesembomen en fruitgaarden. Al fietsend door de Betuwe maak je kennis met pittoreske dorpjes, historische forten en kastelen, maar ook de plaatsen als Tiel en Culemborg.