Tijdelijke woonruimte vakantiepark

Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte op een vakantiepark dat een prachtige ligging in de natuur heeft? Dan ben je bij Boutique Parc Soof, een duurzaam vakantiepark met prachtige langverblijven, aan het juiste adres. Dit vakantiepark in Veenendaal heeft diverse duurzame vakantiewoningen in het najaar beschikbaar gesteld voor longstay (van september t/m juni). Voor een periode van minimaal 1 maand tot maximaal 6 maanden verblijf je in zeer luxe en moderne vakantiewoningen (Eco-Lodges), die elk gelegen zijn op de mooiste plekjes van het park. 

Tijdelijke woonruimte op duurzaam vakantiepark

Wil je dus een vakantiehuis voor langere tijd huren, omdat je gaat verbouwen of verhuizen? Boutique Parc Soof biedt een passende oplossing, namelijk een langverblijf in een volledig ingerichte Eco-Lodge. Kom langdurig genieten van milieuvriendelijke faciliteiten op het duurzaamste vakantiepark van Nederland, Boutique Parc Soof. Centraal gelegen tussen Rhenen en Veenendaal, vlak bij de A12 en A15. 

Longstay op Boutique Parc Soof

Langverblijf in Veenendaal

Dankzij de prachtige ligging van ons duurzaam vakantiepark bij Recreatiegebied Kwintelooijen, heb je tijdens jouw langverblijf op Boutique Parc Soof eindeloos veel mogelijkheden om de natuur te verkennen. Ook op het park kom je prachtige flora tegen, je bent er simpelweg mee omringd. En dat maakt een tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark ook zo aantrekkelijk. Je verblijft voor een periode van maximaal 6 maanden in luxe vakantiewoningen (met zonnepanelen!), die je ongetwijfeld de nodige dosis aan luxe en comfort geven. Een langverblijf in één van onze duurzame vakantiewoningen, die vergelijkbaar zijn met je eigen woning (veel soortgelijke voorzieningen), is pas echt genieten in alle luxe. 

Tijdelijke woonruimte vakantiepark

Voorzieningen langverblijven op vakantiepark

De uitstekende voorzieningen waarmee de duurzame vakantiewoningen (geschikt voor 6 personen) zijn uitgerust, zorgen ervoor dat tijdens jouw langverblijf op Boutique Parc Soof het aan niets zal ontbreken. Wanneer je een tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark huurt, krijg je er dus ook echt wat voor terug. Zo beschikken de langverblijven over 3 slaapkamers, 1 badkamer met douche en toilet, een luxe, complete keuken (kookeiland) en zijn er laadpalen aanwezig. Verder zijn de duurzame lodges gasvrij en energiezuinig. Vind je de temperatuur wat aan de lage kant? Maak gebruik van de aanwezige vloerverwarming! 

Duurzaam vakantiepark = duurzame faciliteiten

Boutique Parc Soof denkt een en al duurzaam. Niet alleen de langverblijven zijn uitgerust met duurzame voorzieningen, maar ook op het park vind je duurzaamheid terug. Wanneer je tijdelijke woonruimte huurt op Boutique Parc Soof, kun je gebruik maken van de meest duurzame faciliteiten, zoals het zwembad met waterspeeltuin (wordt verwarmd middels een warmtepomp) en laadpalen. Ook worden er E-scooters verhuurd waarmee je de omgeving op avontuurlijke wijze kunt ontdekken. Dit alles maakt Boutique Parc Soof hét duurzaamste vakantiepark van Nederland! 

Tijdelijke woonruimte huren

Boutique Parc Soof is met het brede aanbod aan tijdelijke woonruimtes een uitermate geschikt park voor longstay. Bij interesse neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks te bereiken op 0317 762 993 en via info@boutiqueparcsoof.nl

Tijdelijke woonruimte huren