Wil je een Tiny House kopen?

Een Tiny House: een luxe, compacte  en gezellige woning. Een Tiny House is een prachtige investering. Ze zijn namelijk erg energie neutraal, modern en hebben vaak veel luxe. Zo ook de Tiny Houses op Soof Neder-rijn. En het grootste voordeel van onze Tiny Houses? Ze liggen direct aan de rivier de Nederrijn. 

Waarom een Tiny House kopen?

Maar waarom zou je eigenlijk een Tiny House kopen? Nou, er zijn een heleboel redenen waarom je deze keuze zou kunnen maken. Allereerst is er de ecologische reden. Want een Tiny House is een milieuvriendelijke investering. Dit heeft met een aantal dingen te maken. Allereerst de grootte van het huis. Doordat er beperkte ruimte is word je extra gemotiveerd om zo bewust mogelijk met die ruimte om te gaan. Daarop voortbouwend heeft de grootte van het huisje ook als voordeel dat het opwarmen veel sneller gebeurt. Ten slotte wekken de huisjes ook hun eigen stroom op door de zonnepanelen en de warmtepomp. 

Een luxe tweede huis

Ook zijn onze Tiny Houses voorzien van alle luxe die jij nodig hebt in je huis. De woningen hebben allemaal veel lichtinval door de vele ramen, zijn voorzien van een open keuken en een sfeervolle woonkamer. Er zit vloerverwarming in de vloer en de woning is geheel gasvrij. 

Tiny House hopen op Vakantiepark Soof in Rhenen

Tiny house kopen in een prachtige omgeving

Natuurlijk is het Tiny House zelf belangrijk bij het kopen van een tweede huis. Maar de omgeving is misschien wel net zo belangrijk. Aangezien de bouw van Soof Neder-rijn nog moet starten, zijn de onderstaande afbeeldingen een sfeerimpressie van een ander park van Soof met hetzelfde duurzame concept.

Tiny House kopen

Je wilt vanuit het huis natuurlijk wel het gevoel hebben dat je op vakantie bent. En dat gevoel krijg je op Soof Neder-rijn. Je staat bij ons namelijk aan het water. Dat betekent veel natuur, mooie landgoederen en leuke steden, direct in de omgeving. Zo kun je van elke dag in je Tiny House een onvergetelijke dag maken.

Lees meer over de omgeving

Meer informatie over Tiny House kopen

Wil je meer informatie hebben over het kopen van een Tiny House? Of wil je graag eens komen kijken naar onze Tiny Houses. Klik dan hieronder op contactformulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op.

Contactformulier invullen