Wil je een Tiny House kopen?

Een Tiny House: een luxe, compacte woning voor meestal 2 tot 4 personen. Een Tiny House is een prachtige investering. Ze zijn namelijk erg energie neutraal, modern en hebben vaak veel luxe. Zo ook de Tiny Houses op Vakantiepark Soof. En het grootste voordeel van onze Tiny Houses? Ze liggen midden op de Utrechtse Heuvelrug.

Waarom een Tiny House kopen?

Maar waarom zou je eigenlijk een Tiny House kopen? Nou, er zijn een heleboel redenen waarom je deze keuze zou kunnen maken. Allereerst is er de ecologische reden. Want een Tiny House is een milieuvriendelijke investering. Dit heeft met een aantal dingen te maken. Allereerst de grootte van het huis. Doordat er beperkte ruimte is word je extra gemotiveerd om zo bewust mogelijk met die ruimte om te gaan. Daarop voortbouwend heeft de grootte van het huisje ook als voordeel dat het opwarmen veel sneller gebeurt. Ten slotte wekken de huisjes ook hun eigen stroom op. Nog een puntje naar milieuvriendelijkheid dus.

Een luxe tweede huis

Ook zijn onze Tiny Houses voorzien van alle luxe die jij nodig hebt in je huis. Er zit vloerverwarming in de vloer, hij heeft een hele mooie keuken (een zogenaamd Kookeiland) en hij is gasvrij. Hierdoor wordt hij nog eens extra energiezuinig.

Tiny House hopen op Vakantiepark Soof in Rhenen

Tiny house kopen in een prachtige omgeving

Natuurlijk is het Tiny House zelf belangrijk bij het kopen van een tweede huis. Maar de omgeving is misschien wel net zo belangrijk.

Tiny House kopen

Je wilt vanuit het huis natuurlijk wel het gevoel hebben dat je op vakantie bent. En dat je niet zomaar op een plek bent neergezet. Gelukkig zal dat op Vakantiepark Soof geen probleem zijn. Je staat bij ons namelijk midden op de Utrechtse Heuvelrug. Dat betekent een boel natuur, een heleboel mooie landgoederen en nog meer leuke steden, gewoon in de omgeving. Zo kun je van elke dag in je Tiny House een onvergetelijke dag maken.

Lees meer over de omgeving

Meer informatie over Tiny House kopen

Wil je meer informatie hebben over het kopen van een Tiny House? Of wil je graag eens komen kijken naar onze Tiny Houses. Klik dan hieronder op contactformulier invullen, en wij zullen zorgen dat jij binnenkort misschien wel een mooi Tiny House op Vakantiepark Soof kunt kopen.

Contactformulier invullen