Tweede woning kopen

De interesse in het kopen van een tweede woning in Nederland is de laatste tijd gegroeid. Wanneer je een tweede woning wilt kopen, zijn er natuurlijk een aantal zaken die je moet overwegen. Wat houdt investeren in een tweede woning eigenlijk in? Wij vertellen je graag meer.

Tweede woning op Soof Neder-rijn

Soof Neder-rijn biedt jou de mogelijkheid om een tweede woning te kopen. Een milieuvriendelijke en duurzame investering kan bij Soof Neder-rijn op verschillende manieren. De luxe Waterlodges hebben verschillende verhuurmogelijkheden, allemaal met direct rendement:

 • Pakket A: Volledig eigen (recreatief) gebruik
  Je wilt graag een extra plek midden in de natuur, ergens anders dan je woonomgeving, om vakantie te kunnen vieren. Woon je bijvoorbeeld midden in de stad en wil je af en toe ook aan het dagelijks leven ontsnappen en helemaal tot rust te komen? Dan is Soof Neder-rijn de ideale plek! 
 • Pakket B: Variabele verhuur in combinatie met eigen gebruik
  Wil je graag een tweede vakantiewoning voor eigen gebruik maar ook deels als investering? Dan kun je het ook combineren. Verhuur je tweede woning aan particulieren én maak zelf gebruik van je vakantiehuis. 
 • Pakket C: Volledige huur of vast rendement overeenkomst
  Je koopt een tweede woning als investering. Zo verhuur je hem volledig aan derden.

Tweede woning kopen op Vakantiepark Soof

Waarom Soof Neder-rijn?

Wanneer je een tweede woning op een vakantiepark gaat kopen, zijn er natuurlijk een aantal aspecten die meewegen. Zo is de locatie van het vakantiepark erg belangrijk, net als de faciliteiten en de bereikbaarheid

 • Ligging
  Soof Neder-rijn heeft een ideale ligging midden in het land. Heerlijk ontspannen aan het water. Ideaal voor rustzoekers, natuurliefhebbers maar natuurlijk ook gezinnen met kinderen... Voor ieder is er wat wils in de omgeving!
 • Faciliteiten
  Op Soof Neder-rijn  komen ook diverse faciliteiten om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.
 • Bereikbaarheid
  Je kunt het vakantiepark met de auto gemakkelijk bereiken. 

Meer informatie over een tweede woning kopen?

Wil je meer informatie hebben over het kopen van een tweede woning? Of wil je graag eens komen kijken naar onze Waterlodges? Neem vrijblijvend contact op!

Contact