Tweede woning kopen

De interesse in het kopen van een tweede woning in Nederland is de laatste tijd gegroeid. Wanneer je een tweede woning wilt kopen, zijn er natuurlijk een aantal zaken die je moet overwegen. Wat houdt investeren in een tweede woning eigenlijk in? Wij vertellen je graag meer.

Tweede woning op Vakantiepark Soof

Vakantiepark Soof in Rhenen, biedt jou de mogelijkheid om een tweede woning te kopen. Een milieuvriendelijke en duurzame investering kan bij Vakantiepark Soof op verschillende manieren. De luxe Eco-lodges hebben verschillende verhuurmogelijkheden, allemaal met direct rendement:

 • Pakket A: Volledig eigen (recreatief) gebruik
  Je wilt graag een extra plek midden in de natuur, ergens anders dan je woonomgeving, om vakantie te kunnen vieren. Woon je bijvoorbeeld midden in de stad en wil je af en toe ook aan het dagelijks leven ontsnappen en helemaal tot rust te komen? Dan is Vakantiepark Soof de ideale plek! 
 • Pakket B: Variabele verhuur in combinatie met eigen gebruik
  Wil je graag een tweede vakantiewoning voor eigen gebruik maar ook deels als investering? Dan kun je het ook combineren. Verhuur je tweede woning aan particulieren én maak zelf gebruik van je vakantiehuis in Rhenen. 
 • Pakket C: Volledige huur of vast rendement overeenkomst
  Je koopt een tweede woning als investering. Zo verhuur je hem volledig aan derden.

Tweede woning kopen op Vakantiepark Soof

Waarom Vakantiepark Soof?

Wanneer je een tweede woning op een vakantiepark gaat kopen, zijn er natuurlijk een aantal aspecten die meewegen. Zo is de locatie van het vakantiepark erg belangrijk, net als de faciliteiten en de bereikbaarheid

 • Ligging
  Vakantiepark Soof heeft een ideale ligging midden in het land. Tegenover het park ligt het Dagrecreatiegebied Kwintelooijen. Ideaal voor rustzoekers, natuurliefhebbers maar natuurlijk ook gezinnen met kinderen... Voor ieder is er wat wils in de omgeving!
 • Faciliteiten
  Op Vakantiepark Soof zijn we ook bezig met de ontwikkeling van een brasserie waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Meer weten? Lees hier meer informatie.
 • Bereikbaarheid
  Je kunt het vakantiepark met de auto gemakkelijk bereiken. Ook wanneer je met het openbaar vervoer wilt komen, is dit mogelijk. Je kunt vanaf het treinstation Veenendaal-De Klomp de bus richting Rhenen nemen. De halte Bushalte Rhenendael-West waar je uitstapt, bevindt zich op ongeveer 10 minuten lopen van het park. 

Meer informatie over een tweede woning kopen?

Wil je meer informatie hebben over het kopen van een tweede woning? Of wil je graag eens komen kijken naar onze Eco-lodges? Neem vrijblijvend contact op!

Contact