Tweede woning kopen

De interesse in het kopen van een tweede woning in Nederland is de laatste tijd gegroeid. Wanneer je een tweede woning wilt kopen, zijn er natuurlijk een aantal zaken die je moet overwegen. Het klinkt allemaal heel mooi en romantisch, zo'n investering, maar is het dat ook? Vakantiepark Soof vertelt je graag meer.

Tweede woning op Vakantiepark Soof

Vakantiepark Soof in Rhenen, biedt jou de mogelijkheid om een tweede woning te kopen. Een milieuvriendelijke en duurzame investering kan bij Vakantiepark Soof op verschillende manieren. De luxe Eco-lodges hebben verschillende verhuurmogelijkheden, allemaal met direct rendement:

  • Pakket A: Volledig eigen (recreatief) gebruik

Je wilt graag een extra plek midden in de natuur, ergens anders dan je woonomgeving, om vakantie te kunnen vieren. Wanneer je zelf woonachtig bent midden in de stad, wil je af en toe ook aan het dagelijks leven ontsnappen en helemaal tot rust te komen. Dan is Vakantiepark Soof de ideale plek! 

  • Pakket B: Variabele verhuur in combinatie met eigen gebruik

Wil je graag een tweede vakantiewoning, maar kun je zelf niet heel vaak op vakantie erheen? Dan kun je het ook combineren. Verhuur je tweede woning aan particulieren én maak zelf gebruik van je vakantiehuis in Rhenen. 

  • Pakket C: Volledige huur of vast rendement overeenkomst

Je koopt een tweede woning als investering. Zo verhuur je hem volledig aan derden.

Tweede woning kopen op Vakantiepark Soof

Waarom Vakantiepark Soof?

Wanneer je een tweede woning op een vakantiepark gaat kopen, zijn er natuurlijk een aantal aspecten die meewegen. Zo is de locatie van het vakantiepark erg belangrijk, net als de faciliteiten en de bereikbaarheid

  • Ligging

Vakantiepark Soof heeft een ideale ligging midden in het land. Tegenover het park ligt het Dagrecreatiegebied Kwintelooijen. Of je nu met gezinnen met kinderen wil aantrekken of juist senioren die voor de rust en natuur komen... Voor ieder wat wils in de omgeving!

  • Faciliteiten

Op Vakantiepark Soof zijn we ook bezig met de ontwikkeling van een restaurautie mogelijk, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. 

Tweede woning kopen in Rhenen

  • Bereikbaarheid

Je kunt het vakantiepark met de auto gemakkelijk bereiken. Ook wanneer je met het openbaar vervoer wilt komen, is dit mogelijk. Je kunt vanaf het treinstation Veenendaal-De Klomp de bus richting Rhenen nemen. De halte Bushalte Rhenendael-West waar je uitstapt, bevindt zich op ongeveer 10 minuten lopen van het park. 

Meer informatie over een tweede woning kopen?

Wil je meer informatie hebben over het kopen van een tweede woning? Of wil je graag eens komen kijken naar onze Eco-lodges? Neem vrijblijvend contact op!

Jaarlijks wordt ook de Second Home Beurs in Utrecht gehouden. Op deze beurs vind je meer dan 160 aanbieders van vakantiewoningen in binnen- en buitenland. Houd onze website in de gaten, wie weet staan wij er in 2021 ook! 

Contact