Een luxe vakantiehuis in de natuur

Vakantiepark Soof is ontwikkeld vanuit de wens een duurzaam vakantiepark neer te zetten, waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen, om zo rekening te houden met de natuur rondom het park. En dat is gelukt. Met de mooie en duurzame Eco-Lodges koop jij een prachtig vakantiehuis in de natuur. De lodges zijn zo ingedeeld dat je een beschutte entree krijgt en een overdekt terras hebt. En dast midden in de natuur. Wat wil je nog meer?

Een vakantiehuis in de natuur kopen

Koop je op ons vakantiepark een huis, dan weet je een aantal dingen zeker: het huis is duurzaam gebouwd, het huis is duurzaam in gebruik en het vakantiehuis staat in de natuur. Door deze drie factoren koop je een luxe vakantiewoning waar je heerlijk tot rust kan komen. In de woningen zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. Hierdoor kun je met maximaal 6 personen in het vakantiehuis verblijven. Maar dat is nog niet alles.

Onze luxe Eco-Lodges

Onze vakantiehuisjes in het bos beschikken bijvoorbeeld ook over vloerverwarming. Hierdoor heb je altijd een aangenaam gevoel aan de voeten als je door de woning loopt. Ook beschikt de Lodge over een kookeiland, en is de woning Gasvrij en energiezuinig. Je kan hier dus verantwoord komen genieten.

Vakantiehuis in de natuur

Natuur rondom ons park

Natuur is heel belangrijk op Vakantiepark Soof. We houden rekening met de natuur bij de bouw van onze Eco-Lodges, maar het park staat ook midden in de natuur. Het park ligt namelijk op 100 meter van Natuurgebied Kwintelooijen. Dit natuurgebied is onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug en je kan er heerlijk wandelen. 

De Utrechtse Heuvelrug verkennen

De Utrechtse Heuvelrug bestaat natuurlijk niet alleen uit Natuurgebied Kwintelooijen. De Utrechtse Heuvelrug beschikt over 40.000 hectare natuur. En dat biedt natuurlijk een heleboel mogelijkheden. Zo kun je vanuit je vakantiepark in de natuur kilometers wandelen, fietsen en genieten van deze natuur. Maar er is meer dan natuur. Uit opgravingen is gebleken dat het gebied al 150.000 jaar bewoond wordt. 

Omgeving vakantiepark Utrecht

Cultuur op de Utrechtse Heuvelrug

Ook is er heel veel cultuur in het gebied te vinden. Een onderdeel hiervan zijn de vele landhuizen en kastelen. Aan het einde van de 17e eeuw trokken er namelijk heel veel kopplieden naar de Utrechtse Heuvelrug. Zij bowden hier massaal hun buitenhuizen om in de zomer de stad te kunnen ontvluchten en zich terug te kunnen trekken in de natuur. Deze buitenhuizen begonnen als kleine Hofstedes, maar groeiden uit tot grote buitenhuizen met imposante tuinen. En dat maakt de Utrechtse Heuvelrug zo'n uniek gebied. En absoluut een gebied om een vakantiehuis in de natuur te kopen. 

Koop jij een mooi vakantiehuis?

De omgeving heeft nog veel meer te bieden dan wat wij hier allemaal hebben verteld. Wil je meer informatie over onze duurzame vakantiehuizen? Of wil je misschien een rondleiding over ons park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij je verder helpen. En dan zien we je hopelijk snel op Vakantiepark Soof!

Neem vrijblijvend contact op