Een luxe vakantiehuis in de natuur

Op zoek naar een luxe en comfortabel vakantiehuisje in de natuur? Kom naar Boutique Parc Soof op de Utrechtse Heuvelrug! 

Vakantiepark middenin het bos

Wanneer je al aan komt rijden voel je direct de rust van Boutique Parc Soof. Ons luxe vakantiepark ligt op de Utrechtse Heuvelrug en is dus omgeven door veel natuur. Pal tegenover ons vakantiepark ligt Natuurgebied Kwintelooijen. Dit natuurgebied is onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug en je kan er heerlijk wandelen. 

Vakantiehuisje in de natuur boeken

In onze Eco-Lodges is het genieten van een heerlijke vakantie. De Lodges zijn geschikt voor 6 personen en zijn allemaal luxe en natuurlijk comfortabel ingericht. Ga je voor een Luxe Eco-Lodge of een Luxe Eco-Lodge aan het water? 

Laat je helemaal in de watten leggen met onze Luxe Eco-Lodges Wellness! Deze lodges hebben allemaal een eigen hottub, dat is pas echt genieten!

Nu boeken

Vakantiehuis in de natuur

De Utrechtse Heuvelrug verkennen

De Utrechtse Heuvelrug bestaat natuurlijk niet alleen uit Natuurgebied Kwintelooijen. De Utrechtse Heuvelrug beschikt over 40.000 hectare natuur. En dat biedt natuurlijk een heleboel mogelijkheden. Zo kun je vanuit je vakantiepark in de natuur kilometers wandelen, fietsen en genieten van deze natuur. Maar er is meer dan natuur. Uit opgravingen is gebleken dat het gebied al 150.000 jaar bewoond wordt. 

Cultuur op de Utrechtse Heuvelrug

Ook is er heel veel cultuur in het gebied te vinden. Een onderdeel hiervan zijn de vele landhuizen en kastelen. Aan het einde van de 17e eeuw trokken er namelijk heel veel koopplieden naar de Utrechtse Heuvelrug. Zij bowden hier massaal hun buitenhuizen om in de zomer de stad te kunnen ontvluchten en zich terug te kunnen trekken in de natuur. Deze buitenhuizen begonnen als kleine Hofstedes, maar groeiden uit tot grote buitenhuizen met imposante tuinen. En dat maakt de Utrechtse Heuvelrug zo'n uniek gebied. Kom jij het ontdekken tijdens je vakantie?