Genieten op ons Vakantiepark in 2021

Genieten is van alle tijden. Daarom kun je ook weer van ons vakantiepark in 2021 komen genieten. Met onze luxe (ecologische) vakantiehuizen, goede voorzieiningen en een heel leuke omgeving weet je zeker dat jouw investering zich uitbetaalt. Want een vakantiehuis in 2021 kopen op Vakantiepark Soof: dat is altijd een goed idee!

Ons vakantiepark in 2021 bezoeken

De eerste fase van het bouwproject is volledig uitverkocht. Daar zijn wij heel blij mee. Maar, we vinden het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk mensen naar ons vakantiepark in 2021 te brengen. Daarom zijn wij ook met de tweede fase van het project gestart, waar je in 2021 kunt komen genieten. Laten we maar eens kijken naar de vakantiewoningen die je in 2021 op ons park kunt kopen.

Vakantiepark 2021 Eco-Lodge

Ontdek de duurzame Eco-lodges

De duurzame Eco-Lodges op ons park zijn geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers in de woning aanwezig, dus je kunt hier in alle ruimte genieten. Uiteraard beschikt de woning ook over de nodige luxe. Zo is er vloerverwarming aanwezig, beschikt de woning over een kookeiland en is hij geheel gasvrij en energiezuinig. Tel daar een stijlvolle inrichting bij op en je hebt een vakantiewoning om over op te scheppen!

De omgeving van het park

Zit je op ons vakantiepark in 2021? Dan is het tijd om de omgeving te ontdekken. Want er is heel veel leuks te doen rondom ons vakantiepark. Bijvoorbeeld op cultureel gebied. Kasteel Amerongen ligt vlakbij het vakantiepark. Dit kasteel is geopend voor publiek en biedt verschillende merkwaardige rondleidingen voor iedereen! Ook kun je vanaf ons vakantiepark gemakkelijk naar de Pyramide van Austerlitz. Na een wandeling door de bossen kom je uit op de top van de Utrechtse Heuvelrug. Hier kun je genieten van een hapje en een drankje, en er is een grote speeltuin waar de kids heerlijk kunnen spelen.

Lekker de natuur in

Naast leuke attracties kun je ook gewoon de natuur in rondom ons park. Er zijn verschillende natuurgebieden waar je zeker een lekkere wandeling kunt maken. Daarnaast kun je lekker fietsen en genieten in de omgeving van het park.

Bezoek bijvoorbeeld Nationaal Park de Hoge Veluwe. De bekendste streek van Nederland is het walhalla voor wandelaars en fietsers. Daarnaast kent het gebied een rijke Flora en Fauna. Hetzelfde geldt voor Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dit grote bosgebied staat vol met leuke plekjes om tot rust te komen. Lekker wandelen, fietsen en genieten zijn hier gegarandeerd. 

Bekijk nu de mogelijkheden

Wil je niets missen van ons vakantiepark in 2021? Vraag dan nu onze brochure aan en wie weet kun je in 2021 zeggen dat je de trotse eigenaar bent van een prachtige woning op ons vakantiepark. En heb je vragen over het park of de woningen? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Ontdek ons vakantiepark in 2021