Genieten op ons Vakantiepark in 2022

Kom in 2022 genieten van een heerlijke vakantie op Boutique Parc Soof. Met onze luxe (ecologische) vakantiehuizen, goede voorzieningen en een heel leuke omgeving weet je zeker dat je een heerlijke vakantie gaat beleven.

Ons vakantiepark in 2022 bezoeken

Je kan nu een vakantie in 2022 boeken in één van onze luxe en comfortabele lodges. Nog op zoek naar een unieke vakantiewoning voor een heerlijke vakantie of weekend weg? Bekijk de beschikbaarheid van onze Eco-Lodges.

Beschikbaarheid bekijken

Luxe en kindvriendelijk vakantiepark 2021

Ontdek de duurzame Eco-lodges

De duurzame Eco-Lodges op ons park zijn geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers in de woning aanwezig, dus je kunt hier in alle ruimte genieten. Uiteraard beschikt de woning ook over de nodige luxe. Zo is er vloerverwarming aanwezig, vind je in de keuken een kookeiland en is de eco-lodge geheel gasvrij en energiezuinig. Door de sfeervolle en luxe inrichting voel je je direct thuis in onze lodges! 

Behalve de slaap- en badkamers heb je ook een gezellige woonkamer met open keuken. Daar kook je op een inductieplaat. Is het mooi weer? Daar wil je natuurlijk van genieten! Dat kan op het overdekte terras met picknickbank. Zelfs als het regent, kun je dus lekker buiten blijven zitten.

Bekijk de lodges op ons vakantiepark

De omgeving van het park

Wanneer je op ons vakantiepark bent, raden we je echt aan om de omgeving te ontdekken. Want er is heel veel leuks te doen rondom ons vakantiepark! Bijvoorbeeld op cultureel gebied. Kasteel Amerongen ligt vlakbij het vakantiepark. Dit kasteel is geopend voor publiek en biedt verschillende merkwaardige rondleidingen voor iedereen! Ook kun je vanaf ons vakantiepark gemakkelijk naar de Pyramide van Austerlitz. Na een wandeling door de bossen kom je uit op de top van de Utrechtse Heuvelrug. Hier kun je genieten van een hapje en een drankje, en er is een grote speeltuin waar de kids heerlijk kunnen spelen.

Lekker de natuur in

Naast leuke attracties kun je ook gewoon de natuur in rondom ons park. Er zijn verschillende natuurgebieden waar je zeker een lekkere wandeling kunt maken. Daarnaast kun je lekker fietsen en genieten in de omgeving van het park.

Bezoek bijvoorbeeld Nationaal Park de Hoge Veluwe. De bekendste streek van Nederland is het walhalla voor wandelaars en fietsers. Daarnaast kent het gebied een rijke Flora en Fauna. Hetzelfde geldt voor Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dit grote bosgebied staat vol met leuke plekjes om tot rust te komen. Lekker wandelen, fietsen en genieten zijn hier gegarandeerd. 

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder. Wanneer je nog vragen hebt over ons vakantiepark, de woningen en/of de omgeving, neem dan contact met ons op!

Contact opnemen