Vakantiepark in Utrecht

Utrecht, een veelzijdige provincie in het midden van ons land. De verschillende landschappen die je er kunt vinden maken een vakantiepark in Utrecht interessant! Het is natuurlijk ideaal als je vanaf je vakantieplekje naar het bos of de rivier kunt, maar ook weidegebieden, uiterwaarden of stuifzanden tegenkomt. Maar.. er is meer! In Utrecht liggen ook gezellig steden, zoals Utrecht zelf, Amersfoort en Nieuwegein. 

Eigen vakantiehuis in Utrecht

Ben je op zoek naar een eigen vakantiehuis op een bijzondere locatie in Utrecht? Vakantiepark Soof biedt de uitkomst! Het vakantiepark heeft een prachtige ligging, omgeven door groen, midden op de Utrechtse Heuvelrug. De luxe woningen die wij bieden zijn duurzaam en klaar voor de toekomst. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen en de accommodaties worden verwarmd door duurzame energie. Een ideaal plekje om even helemaal tot rust te komen van het dagelijks leven. Kies voor een Eco-lodge op ons vakantiepark in Utrecht.

Duurzame Eco-lodges

De Eco-lodges op Vakantiepark Soof worden gekenmerkt door hun duurzaamheid. In het ontwerp zien we een hoger en lager blok die versprongen ten opzichte van elkaar geplaatst worden. Dit creëert een beschutte entree en overdekt terras. De glazen hoek van de accommodatie geeft een vloeiende overgang van buiten en binnen. Zo zorgen we ervoor dat het vakantiehuis helemaal op gaat in de omgeving.

De luxe accommodaties hebben een oppervlakte van 70m² en kunnen maximaal 6 personen herbergen. In de woning vindt u 3 slaapkamers en 2 badkamers. De vloer in de accommodatie is voorzien van vloerverwarming en de keuken geschikt over een kookeiland. De woning is gasvrij en energiezuinig, helemaal klaar voor de toekomst!

Meer over Eco-lodges

Luxe eco-lodge op Vakantiepark Utrecht

Mooie omgeving Vakantiepark Utrecht

Vakantiepark Soof ligt in Rhenen, in de provincie Utrecht. De ligging is perfect! Midden op de Utrechtse Heuvelrug, pal tegenover het recreatiegebied Kwintelooijen. In de nabije omgeving geniet je volop van de natuur, maar kun je tegelijkertijd ook actief en sportief bezig zijn. In Rhenen vind je ook het bekende Ouwehands Dierenpark.

Wist je dat je vanaf het vakantiepark ook zo in de provincie Gelderland bent? Ook daar zijn leuke uitjes te vinden zoals Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem of Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Gaat u liever een dagje shoppen? Met Veenendaal, Soest en Zeist in de omgeving, zijn er genoeg steden voor al uw kleding en accessoires. Ze zijn erg leuk om rond te struinen of om een terrasje te pakken op een zonnige middag. Voor speciaalzaakjes en bijzondere items is Woudenberg een leuk uitstapje. Gelegen op de grens van de Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug, kunt u zich geen mooiere omgeving wensen!

Ontdek de omgeving