Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Er is genoeg reden om heerlijk te komen genieten in de natuur op ons vakantiepark. Onze Eco-Lodges zijn duurzaam, gasvrij en energiezuinig. Daarnaast zijn ze allemaal luxe en sfeervol ingericht!

Onze luxe Eco-Lodges

Onze luxe Eco-Lodges zijn echt unieke vakantiewoningen. Genieten van alle luxe die je wilt op vakantie, middenin de natuur en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.. klinkt heerlijk toch? De woning beschikt over een mooi kookeiland, vloerverwarming, twee badkamers en drie slaapkamers. Hierdoor kun je er met 6 personen verblijven. 

Bekijk onze lodges

Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug Natuur

Duurzaam vakantiepark

De luxe Eco-Lodges zijn duurzaam, erg duurzaam! Door het gebruik van natuurlijke materialen hebben de woningen een natuurlijk uiterlijk. Ook zijn de lodges op een duurzame manier verwarmd en volledig gasvrij en energiezuinig. Op ons vakantiepark vind je verschillende duurzame faciliteiten zoals elektrische laadpalen en e-scooters waarmee je de omgeving kunt ontdekken.

Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug Lichtinval

Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Wil je meer informatie over ons Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. Wij kunnen je alles vertellen over ons mooie park en de omgeving. Zien we je binnenkort op ons park?

Neem contact met ons op