Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is dé plek om even helemaal tot rust te komen. Onze ruime Eco-Lodges bieden heel veel ruimte, zowel in de vakantiewoning als er omheen, en ze staan midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Dat maakt Vakantiepark Soof zo'n heerlijk vakantiepark.

Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug Natuur

Een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug kopen

Maar waarom zou je op ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug een vakantiehuis kopen? Nou, om een heleboel redenen. Allereerst omdat de natuur rondom ons vakantiepark prachtig is. De Utrechtse Heuvelrug beschikt over 40.000 hectare natuur, met een hele grote vescheidenheid aan flora en fauna. Je kan hier heerlijk fietsen, wandelen en genieten van de grote hoeveelheid natuur. Maar dit natuurgebied beschikt over meer dan alleen natuur!

Cultuur op de Utrechtse Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug is ook ontzettend veel cultuur te vinden. Het gebied wordt al 150.000 jaar bewoond. Tenminste, dit is voorspeld na aanleiding van de vondst van vuurstenen. De grafheuvels die rond Soest gevonden zijn wijzen op bewoning sinds ongeveer 2500 v.Chr.. Kortom, al millenia lang is de Utrechtse Heuvelrug een plek waar mensen graag zijn!

Moderne cultuur

Er is ook veel moderne cultuur te vinden op de Utrechtse Heuvelrug. Bijvoorbeeld in de vorm van grote landhuizen! De Utrechtse Heuvelrug was vanaf de 17e eeuw het toevluchtsoord voor rijke Kooplui die de drukte van de stad wilden ontvluchten. Zij bouwden op de Utrechtse Heuvelrug grote landhuizen om in rust van de zomer te kunnen genieten. Deze landhuizen zie je in grote getalen nog terug in het gebied. Alleen een rondtocht langs deze prachtige huizen is al een reden om te komen genieten op ons Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug.

Koop jouw plekje op ons vakantiepark Utrechtse Heuvelrug

Er is genoeg reden om heerlijk te komen genieten in de natuur bij ons park. Koop daarom nu jouw eigen plekje op ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. Onze Eco-Lodges zijn duurzaam, gasvrij en energiezuinig. Hierdoor koop je een verantwoord vakantiehuis in de natuur

Onze luxe Eco-Lodges

De luxe Eco-Lodges zijn dus duurzaam. Erg duurzaam! Door het gebruik van natuurlijke materialen, op een duurzame manier verrwarmd en volledig gasvrij en energiezuinig. Je kan dus met een gerust hart een vakantiewoning op ons park kopen: de natuur zal er niet onder lijden.

De indeling van de lodges

De Eco-Lodges bestaan uit een hoger en lager blok die versprongen t.o.v. elkaar geplaatst worden. Hierdoor ontstaat er een overdekt terras en een beschutte entree. De woning beschikt over een mooi kookeiland, vloerverwarming, twee badkamers en drie slaapkamers. Hierdoor kun je er met 6 personen verblijven. De lodge is stijlvol ingericht, met veel ramen. Hierdoor heb je altijd voldoende lichtinval. 

Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug Lichtinval

Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Wil je meer informatie over ons Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. Wij kunnen je alles vertellen over ons mooie park en de omgeving. Zien we je binnenkort op ons park?

Neem contact met ons op