Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Er is genoeg reden om heerlijk te komen genieten in de natuur op ons vakantiepark. Onze Eco-Lodges zijn duurzaam, gasvrij en energiezuinig. Daarnaast zijn ze allemaal luxe en sfeervol ingericht!

Onze luxe Eco-Lodges

Onze luxe Eco-Lodges zijn echt unieke vakantiewoningen. Genieten van alle luxe die je wilt op vakantie, middenin de natuur en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.. klinkt heerlijk toch? De woning beschikt over een mooi kookeiland, vloerverwarming, twee badkamers en drie slaapkamers. Hierdoor kun je er met 6 personen verblijven. 

Bekijk onze lodges

Duurzaam vakantiepark

De luxe Eco-Lodges zijn duurzaam, erg duurzaam! Door het gebruik van natuurlijke materialen hebben de woningen een natuurlijk uiterlijk. Ook zijn de lodges op een duurzame manier verwarmd en volledig gasvrij en energiezuinig. Op ons vakantiepark vind je verschillende duurzame faciliteiten zoals elektrische laadpalen en e-scooters waarmee je de omgeving kunt ontdekken.

Zomervakantie op het vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Geniet deze zomer van een heerlijk luxe vakantie in een Eco-Lodge! Kom volledig tot rust en ontdek de mogelijkheden voor een heerlijk verblijf in één van de bijzondere lodges op het vakantiepark te midden van de Utrechtse heuvelrug.

Boek jouw vakantie!

Tijdelijke woonruimte Rhenen

Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte in Rhenen, omdat je gaat verhuizen of verbouwen? Dankzij de Soof Business Line wordt dit voor jou mogelijk gemaakt! Deze 'line' biedt volledig ingerichte Eco-lodges aan die beschikken over uiterst luxe voorzieningen, zoals te zien op onderstaande foto. Aan comfort en luxe ontbreekt er niets! 

En wat nog meer typerend is aan de Eco-Lodges? Ze zijn helemaal in het teken van duurzaamheid. Boutique Parc Soof streeft ernaar om het duurzaamste vakantiepark van Nederland te worden, dit zie je dan ook terug in de longstay accommodaties. Zo zijn alle Eco-Lodges gemaakt van natuurlijke materialen, zijn ze voorzien van zonnepanelen en worden ze duurzaam verwarmd. 

Ben je geïnteresseerd in onze longstay accommodaties? En denk jij net als ons duurzaam? Ontdek dan snel de Soof Business Line en kies voor tijdelijke woonruimte in Rhenen.

Meer informatie >

Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug

Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Wil je meer informatie over ons Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. Wij kunnen je alles vertellen over ons mooie park en de omgeving. Zien we je binnenkort op ons park?

Neem contact met ons op